Biografie
Alex Krijnen is geboren en getogen in Bergen op Zoom en tegenwoordig woonachtig in Goes. Hij weet wel hoe je een feestje moet bouwen. Zijn slaapkamer was boven het café van zijn oma. Zo kwam hij al vroeg in aanraking met muziek. Hij zingt Nederlandstalig en ook Engelstalige nummers gaan hem uitstekend af. Kortom, een veelzijdige zanger met een hele goede livereputatie. Regelmatig is hij te vinden in Café de Snor in Goes om daar op te treden. Ook in o.a. Zeeland, West -Brabant en België staat hij regelmatig op het podium.

‘Zomertijd’ is de titel van de tweede single van Alex Krijnen. De tekst van dit vrolijke zomerlied is geschreven door Alex Krijnen en Jan Floren. Het team van Sonic Solutions uit Roosendaal tekent voor de productie. De single bevat twee versies van ‘Zomertijd’. Speciaal voor op de dansvloer is een speciale ‘beach-club remix’ gemaakt met een lekkere beat. De radioversie is iets rustiger en zorgt ervoor dat je in een heerlijke feelgood-stemming komt. Voor iedere gelegenheid een passende versie!

In het voorjaar van 2015 bracht Alex zijn eerste single uit. "Heel dicht bij jou" werd meteen goed opgepakt door de vele radiostations. Nog steeds komt hij regelmatig op de playlist voor. Deze single werd zelfs nummer 1 in de Top 800 van streekomroep ZuidWest FM / TV.

De Hollandia Media Groep is al vanaf het begin de platenmaatschappij van Alex.Copyright, © by Mimar Hosting .